Με την υπογραφή λάβδας

Από το 1953 οι καραμέλες λάβδας αποτελούν μικρές, καθημερινές γευστικές απολαύσεις για μικρούς και μεγάλους. Οι παραδοσιακές πολύχρωμες καραμέλες μπίλιες, που βρισκόντουσαν χωρίς περιτύλιγμα μέσα στις μεγάλες γυάλες των καταστημάτων που πουλούσαν τρόφιμα και ζαχαρωτά, με το πέρασμα του χρόνου έδωσαν την θέση τους στις γεμάτες ζωντάνια οικογενειακές συσκευασίες λάβδας που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ, ενώ οι νέες, σύγχρονες καραμέλες ZERO στα μαύρα κουτάκια έγιναν γρήγορα η καθημερινή συνήθεια που αγαπούν όλοι οι ενήλικοι καταναλωτές και απολαμβάνουν όλες τις ώρες της ημέρας, στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο.

Ενδιάμεσοι σταθμοί σε αυτό το ταξίδι γεύσεων και απόλαυσης, που ξεκίνησε πριν 60 χρόνια, υπήρξαν οι καραμέλες γάλακτος με σήμα την ‘θρυλική’ αγελαδίτσα, αλλά και τόσες άλλες αγαπημένες καραμέλες με την υπογραφή λάβδας.

Από την εποχή της παραδοσιακής ‘αγελαδίτσας’ μέχρι τη σύγχρονη καραμέλα ZERO στο μαύρο κουτάκι, έχουν αλλάξει πολλά. Αυτό όμως που αντέχει στο χρόνο, είναι η μικρή κι αθώα απόλαυση μιας καραμέλας λάβδας που αρκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου χαρίσει στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, λες και δημιουργήθηκε ακριβώς για σένα.

 

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε μικρές καθημερινές στιγμές ευχαρίστησης. Αυτό κάνουν οι απολαυστικές καραμέλες μας. Είναι η επανασύνδεση με τις αθώες παιδικές μας στιγμές και η γλυκιά απόδραση απο την καθημερινότητα.

Η εταιρία μας βαδίζει σταθερά, για περισσότερο από μισό αιώνα, στον δρόμο της ανάπτυξης και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην αγορά. Κύριο μέλημά μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής, ώστε να μπορούν όλοι να τα απολαμβάνουν σε κάθε στιγμή της ημέρας τους.

Μέσα από την καινοτομία επιδιώκουμε διαρκώς να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας νέα ποιοτικά προϊόντα, που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πατρίδα μας με υπευθυνότητα και προοπτική, εξασφαλίζοντας παράλληλα την συνέχιση και ανάπτυξη της ηγετικής θέσης της εταιρίας μας στην Ελληνική αγορά.

Με αυξανόμενο ενδιαφέρον στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών μας. Στόχος μας είναι να εδραιωθεί η εταιρία μας ως ένας σημαντικός παίκτης στις 35 ξένες αγορές που δραστηριοποιείται, συνεισφέροντας στην ενίσχυση της εικόνας της χώρας μας, ως παραγωγού ποιοτικών προϊόντων με σημαντικά οφέλη για το εμπορικό της ισοζύγιο.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές μας, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον, επιδιώκουμε διαρκώς να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία σε όλους τους ‘συμμέτοχους’ της εταιρίας μας, έχοντας ένα κοινό σημείο εστίασης: ‘Να δημιουργούμε μικρές καθημερινές στιγμές ευχαρίστησης, ακριβώς για σας’.